BMWs designsjef,  Adrian van Hooydonk, har nylig uttalt til bilmagasinet Top Gear at når elbilen Vision iNEXT kommer i 2021, så vil den ligne mye på de første skissene av bilen.  
– I stor grad vil du gjenkjenne konseptbilen når den er klar for kjøperne , sa Hooydonk til bilmagasinet.

En konseptbil er de første skissene av en bil. Hvilke elementer som blir med hele veien til den endelige modellen, får vi svar på i 2021. Da starter serieproduksjonen på BMW sin fabrikk i Dingolfing i Tyskland.

BMW Vision iNEXT måler 5055 mm i lengden, 1690 mm i høyden og 2062 mm i bredden. Med andre ord er de tekniske målene litt større enn den helt nye generasjonen BMW X5. Dimensjonen til konseptodellen sørger for et romslig interiør.

– iNEXT-prosjektet er en viktig hjørnesten for BMWs fremtid. Dette er vårt neste flaggskip, og bilen vil bli styrende for alle våre kommende modeller, så vel som for hele selskapet, sier BMW Group’ s øverste sjef, Harald Krüger