Da LEAF nummer 50.000 ble nylig solgt i Norge, så satt Nissan ny rekord for antall elbiler på norske veier. Når den totale elbil-parken for Norges del straks passerer 200.000 elbiler totalt, betyr det at hver fjerde elbil i vårt land nå er en Nissan LEAF.

Sammen med elbil-modellen e-NV200, som er tilgjengelig både som varebil og personbil med inntil sju seter, ruller det nå totalt 53.923 elektriske biler fra Nissan på norske veier. Et forsiktig anslag er at disse bilene representerer et klimakutt på mer enn 250.000 tonn CO2 kontra hva tilfellet ville vært med fossile biler.

Året 2018 ligger an til å bli det beste året for elbiler noensinne i Norge, og Nissan er i ferd med å gjennomføre merkets beste salgsår med en markedsandel for personbiler på nesten 10 prosent. Med mer enn 12.000 registrerte nye LEAF hittil i år, er elbilen-suksessen Norges mest solgte bil. Ikke i noe annet land i verden ligger en elbil an til å bli årets mest solgte bil.