De 280 Teslaene bilutleiefirmaet Avis på Skoppum har mottatt er både Tesla Model X og  S. De aller fleste bilene skal om kort tid videre til Oslo. Leveransen sørget for at Norge så vidt befestet sin plass som Europas største marked for Tesla, ifølge nettstedet Electrek.

Ifølge registreringsdata leverte Tesla 8 614 biler i Norge og 8 585 biler i Nederland – som tok andreplassen bak Norge. Det betyr at de 280 Teslane på Skoppum utgjorde forskjellen mellom første og andreplass i Europa.

Daglig leder, Magne Sørlie Indredavik i Avis på Skoppum, er klar på at de fortsatt vil beholde en bra antall med Tesla på Skoppum

– Oslo-gryta har jo kronisk plassmangel. Det har vi ikke her. På Skoppum vil vi på sikt beholde 100 biler. sa Indredavik til lokalavisa Gjengangeren, som først meldte om saken.

Det spekuleres i om utleie-Tesla’ene kan være en måte Tesla skal fobedre sin service til kunder som har bilen på verksted.