I undersøkelsen som er gjennomført i USA av Consumer Reports, så er hele tre elbiler på topp ti-listen over biler som gir mest glede til eierne. Listen er basert på svar fra over en halv million amerikanske bileeiere. Spørsmålet eierne ble stilt var som følger: «Om du skulle kjøpt bil igjen nå – ville du da valgt samme merke og modell?»

Litt overraskende endte Tesla Model 3 helt øverst på toppen av kåringen og rett over Porsche (se hele listen lengre ned i saken). Det er for mange overraskende, i et land som er kjent for høyt bensinforbruk og store biler, i motsetning til Norge.

Litt lengre ned på lista finner vi Tesla Model S, og på en god åttende-plass finner vi Chevrolet Bolt, som er tvillingmodellen til Opel Ampera-e i Europa. Det er fortsatt venteliste på Ampera-e, men nå har Opel fått mellom 1500 og 2000 Ampera-e som vil være klare for levering i 2019, de første allerede i september.

Hele topp 10-listen:

Tesla Model 3
Porsche 911
Genesis G90
Chevrolet Corvette
Tesla Model S
Toyota Avalon
Kia Stinger
Chevrolet Bolt
Toyota Prius
Dodge Challenger