Kia Motors Europe avduker en helt ny elektrisk konseptbil på Geneva International Motor Show. Det er Kias designsenter i Frankfurt som står bak konseptet, som viser at Kia tar et skritt videre i det stadig voksende elektrifiserte markedet.

– Bildesign handler om å begeistre og få hjertet til å slå litt raskere, og det er ingen grunn til at ikke dette også skal gjelde elektriske biler”, sier Gregory Guillaume, Vice President Design for Kia Motors Europe.

Med den nye konseptbilen så vi for oss en elektrisk bil som ikke bare skal svare på kundenes behov rundt rekkevidde, ytelse, lading og kjøreegenskaper. Den skal også skape begeistring når du ser den, og gi deg litt høyere puls når du kjører den, forklarer Guillaume.

Den nye konseptbilen avdukes på Kias pressekonferanse på Geneva International Motor Show, tirsdag 5. mars.