Nissan opplever stor etterspørsel etter Europas mest solgte elbil – Nissan LEAF. Bare en måned etter at det ble åpnet for forhåndssalg i Europa av den nye LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition med 62 kWt-batteri, er det solgt 3000 av totalt 5000 tilgjengelige biler av lanseringsmodellen, skriver Nissan i en pressemelding. Den nye modellen tilbyr mer krefter (215 hk) og en rekkevidde på inntil 385 km* i følge WLTP.

Med en slik etterspørsel siden introduksjonen på CES-utstillingen i Las Vegas i januar, fortsetter LEAF å befeste posisjonen som en av de mest ettertraktede elbilen i 2019.

Med Norges unike posisjon når det kommer til elbiler, er det heller ingen hemmelighet at en stor del av disse bilene har blitt bestilt av norske elbil-kunder. Nissan LEAF 40 kWt ble som kjent Norges mest solgte bil i 2018 – uavhengig av drivlinje.

Nissan LEAF med 40 kWt batteri som er i salg i dag, vil også fortsette for 3.ZERO. «Kunder har ulike behov og vi tror 40kWt fremdeles vil være mer enn nok for mange av våre kunder», sier Knut Arne Marcussen, informasjonssjef i Nissan Nordic Norge.

Nissan solgte mer enn 40.000** LEAF i løpet av fjoråret i Europa. Siden introduksjonen i 2010, er det solgt mer enn 380.000 biler på verdensbasis. LEAF er Nissans ikon for visjonen