Bilprodusenten har tidligere annonsert at R1T elektrisk pickup truck vil ha en startpris på $ 69.000, og R1S SUV vil starte på $ 72,500. Nå har administrerende direktør i selskapet Rj Scaring i et intervju med greentechmedia avslørt mer om prisene til Rivian-elbilene.

I likhet med Tesla-biler, vil disse prisene bare gjelde for basismodellene med mindre batteripakker (mindre rekkevidde), men de bilene vil ikke være tilgjengelig fra starten av. Dette er viktig å merke seg, siden Rivian også har lovet biler med massive batteripakker og over 600 kilometer rekkevidde.

Rivians administrerende direktør innrømmer i intervjuet at bilprodusenten ennå ikke har gitt ut prisinformasjon for langdistanse-kjøretøyene. Men han gjør det klart at her vil Rivian tilby varianter som starter under $ 90.000 (ca. 775 000 norske kroner).

RJ Scaring sier følgende om prissegmentet som Rivian legger seg i:
– Jeg tror det kan virke høyt, men vi må se dette i sammenheng. For det første har vi strategisk posisjonert oss selv for å gå etter den ambisiøse siden av dette markedet. Det er veldig viktig, fordi vi prøver ikke å konkurrere med en $ 25 000 eller $ 30 000 pickup eller SUV. Dette er e høyytelse kjøretøy og svært teknisk avansert når det gjelder selvkjøring, når det gjelder tilkoblingsarkitektur og når det gjelder batteristørrelse.