Det er leder av selskapet, Elon Musk, som bekrefter dette i en Twitter-melding. Det få detaljer som er avslørt om oppdatering, skriver nettstedet Teslarati. 

Det vi hittil vet er at innstillingen ville tillate modell S, X og Model 3 å opprettholde luftstrøm, temperatur, selektive lys og musikk i 48 timer eller mer mens kjøretøyet er parkert. Funksjonen vil også tillate eiere å drive elektroniske enheter ved hjelp av batteriene til deres elektriske biler.

Tesla har etter hvert blitt kjent for sine mange oppdateringer, som de gjerne gjør basert på ønsker fra kunder på Twitter. For ikke lenge siden slapp Tesla nyheten om sin nye ‘Dog Mode’ for å holde valpene dine trygge og avkjølte.

I tillegg kommer de i disse dager med en blialarm, som hvis den oppdager et ran vil spille Bachs Toccata og Fugue, et berømt orgelstykke.