Polestar 2  er en helelektrisk bil som Volvos kinesiske eier Geely satser stort på, og nå viser de nytt bilde av bilen. Tidligere har Volvo sluppet flere bilder av bilen. Rekkevidden på bilen er anslått til 482 kilometer med 400 hestekrefter. 

Polestar 2 vil gjøre sin globale debut onsdag 27. februar på Polestars globale hovedkontor i Göteborg, Sverige. Det vil bli sendt live på Youtube, og kjøretøyet vil også presenteres på Geneva International Motor Show en uke senere.

Tidligere teaser bilde av Polestar 2. Foto: Polestar

Tidligere har Volvo sluppet flere bilder av bilen. Rekkevidden på bilen er anslått til 482 kilometer med 400 hestekrefter. 

Det er anslått at prisen til bilen vil være i samme prisklasse som Tesla Model 3. Det vil trolig bety en pris på rundt kr. 500 000. Polestar 2 er en firedørs coupe, og blir et frittstående merke for elektriske høyprestasjonsbiler.