Den lille og elegante elbilen fra Honda, med navnet Urban E, har et batteri som kan lades til 80 prosent kapasitet i løpet av bare 30 minutter. Rekkevidden er på kun 200 kilometer. Prisen for elbilen som kommer i er fortsatt uavklart, etter avdukingen på bilmessen i Geneve forrige uke.

Produksjonen av Hondas kompakte urbane elektriske kjøretøy vil begynne senere i år, og det er allerde nå mulig å melde sin interesse for bilen hos Honda i Norge.

Den er inspirert av den originale Honda Civic. Den har et moderne, retroaktig utseende med få detaljer og et sportslig preg. Denne prototypen er svært nær hvordan endelig produksjonsklar elbil vil se ut, ifølge elbil-journalister (se video under).

Det moderne interiøret er preget av en stor 8-tommers skjermer, som minner noe om Bytons dashboarddesign.

Foto: Honda