– SEATs sportslige og praktiske tilnærming til elektrifisert mobilitet har stort potensial i Norge. Dette er en bil vi har store forhåpninger til når den introduseres i løpet av 2020, sier Ole Kristian Ågotnes, direktør i SEAT i Norge.

SEAT el-Born en rekkevidde på opptil 420 km etter WLTP-standarden. Med en effekt på opptil 204 hk (150 kW), nås 100 km/h etter 7,5 sekund, og bilen er så dynamisk som du forventer av en SEAT. Legg til muligheten til å lade batteriet fra 0 til 80% på 47 minutter (støtter 100 kW DC hurtiglading), så er dette egenskaper som er egnet til å endre manges oppfattelse av elektrifisering.

– Designteamet vårt har tatt utfordringen med å lage vår første elektriske bil attraktiv på største alvor. Jeg mener at å kjøre elektriske biler må være spennende og morsomt, sier Alejandro Mesonero-Romanos, designsjef hos SEAT.