Porsches første rent elektrisk drevne sportsbil, Taycan, fullfører for øyeblikket sin endelige testkjøringer før den går inn i serieproduksjon. Testkjøringen gjennomføres i 30 land, blant annet Finland, USA og Kina. Se film fra testkjøringen litt lengre ned i saken.

I Skandinavia, bare noen kilometer unna Polarsirkelen, så tester Porsche grensene når det gjelder å kjøre på snø og is. Samtidig utnytter Porsche-ingeniører sommeren på den sørlige halvkule.

I Sør-Afrika gjennomfører de ytelsestester og i Dubai har de testet batteriladning under ekstreme forhold. De 30 landene over hele kloden der disse omfattende testene utføres, har temperaturer som varierer fra minus 35 til pluss 50 grader Celsius, skriver de i en pressemelding.

Den produksjonsklare Porsche Taycan vil bli vist fram september og bli lansert på markedet i slutten av året. Over hele verden er det allerede mer enn 20.000 seriøse potensielle kjøpere. De potensielle kundene har allerede foretatt en forskuddsbetaling.

Det er fortsatt uklart hvordan den endelig produksjonsklare versjonen av elbilen vil se ut når den når markedet