Forrige måned annonserte Tesla at de ville legge ned alle de fysiske utsalgsstedene og derfor skru ned prisene på alle modeller med titusener. Nå snur Tesla:

– Som et resultat av at vi holder langt flere butikker åpne, vil Tesla være nødt til å øke bilprisene med omtrent tre prosent i snitt over hele verden, skriver de i et blogginnlegg.

Potensielle Tesla-eiere vil ha en uke til å bestille før prisene stiger. Det betyr at dagens rabatterte priser gjelder til 18. mars. Det vil ikke være noen prisøkning på den aller billigste Model 3 varianten til $ 35.000, som kommer til Norge i løpet av året. Prisøkningene gjelder kun de dyrere varianter av modell 3, så vel som Model S og X.

Det er usikkert hvor mye Tesla vil skru opp prisene i Norge fra 18. mars, etter at de gjennomførte massive priskutt i slutten av februar.

Årsaken til at Tesla skrur opp prisene er på grunn av en intern evaluering:

– I løpet av de siste to ukene har vi evaluert hver eneste Tesla-butikk, og vi har bestemt oss for å fortsette å holde langt flere av dem åpne enn det vi først antok. Vi kommer til å fortsette å evaluere dem de neste månedene, skriver Tesla i blogginnlegget.

D