Tesla Model 3 har allerede i mars satt ny salgsrekord for elbiler på en måned med sine 2462 solgte biler per klokken 18.37 i dag (20. mars), ifølge nettsiden Elbilstatistikk. Det var nettavisen DineSider som først omtalte rekordsalgene, men med litt andre tall enn Elbilnyheter.no, ettersom de trakk fra bruktimporterte Nissan LEAF i sine tall.

Tidligere har Nissan LEAF innehatt salgsrekorden med sine 2387 registeringer (inkluderer bruktimporte biler), som de også oppnådde i mars for nøyaktig ett år siden.

Tesla Model 3 selger svært godt om dagen, og har allerede rundet 3200 nyregistrerte biler i 2019. Det er et godt stykke opp til tidenes mest solgte elbil i Norge, Nissan LEAF, med sine over 52 000 solgte elbiler.

Det er Opplysningsrådet for veitrafikk (OFV) som har de offisielle salgstallene for hele mars, og de kommer ikke før etter månedsslutt. Da vil vi vite helt sikkert hvor mange Model 3 Tesla har solgt.

Nå leveres det Tesla Model 3 til svært mange norske kunder, og flere melder om båtlaster med store Tesla-leveranser, som har kommet og kommer til Norge i denne måneden.

Kommunikasjonssjef i Tesla, Even Sandvold Roland, er naturligvis svært fornøyd med tallene.
– Dette er hyggelig. Det viser hvilken interesse det er for Model 3 og for familievennlige elbiler, til fornuftig pris, sier han til Dinside.