Tesla gjennomfører nå en programvare-oppgradering, som fører til at Model 3 får 16 kilometer mer rekkevidde målt etter den strenge WLTP-standarden, melder nettstedet Electreck.

Tesla har allerede på sine nettsider oppdatert rekkevidden Model 3 Long Range. Rekkevidden er oppgradert fra tidligere 544 kilometer til nå 560. Det har ikke vært noen endringer for Performance-utgaven av Model 3.

Foto: Tesla

I tillegg planlegger Tesla at oppdatering som fører til at Performance-utgaven får 5 prosent bedre maksytelse

Musk hevder at Tesla fant ny effektivitet i motoren, omformerne, og de føler seg mer komfortable nå

-Vi finner måter over tid og har gjort dette mange ganger tidligere hvor vi kan forbedre effektiviteten til motoren, eller vi blir litt mer komfortable med hvor mye energi du kan trekke ut trygt fra batteripakken uten å forårsake langsiktig skade, sa Musk.