Under bilutstillingen i New York i påsken ble Jaguar I-PACE kåret til årets bil i verden. Vinneren ble valgt ut av 86 journalister. Allerede har elbilen Jaguar i-PACE blitt kåret til årets bil i Europa og i Norge.

Hittil har over 11 000 kunder i mer enn 60 land over hele verden mottatt elbilen. I Norge er det registrert 2210 I-PACE som kjører på norske veier, ifølge elbilstatistikk.no.

De tre finalistene i årets «World Car Awards» var Audi e-tron, Jaguar I-PACE og Volvo S60 / V60. Kjøretøyene ble valgt og stemt på av et internasjonalt jurypanel bestående av 86 fremtredende bil-journalister fra 24 land rundt om i verden.

Når Jaguar vant prisen for Europa under bilmessen i Geneve, så var det kun to stemmer som skilte de to som knivet helt til slutt, men det var elbilen Jaguar I-PACE som tok hjem den gjeve prise, som eneste elbil blant finalistene.