Under bilmessen i New York så lansert KIA sitt nye elektiske konseptmerke KIA HabaNero. Med firehjulsdrift og rekkevidde på 483 kilometer, så ligger alt til rette for at denn vil få svært mange nordmenn på ventelisten.

Kanskje den mest slående egenskapen til bilen er sommerfugldørene. Døren foran åpner seg oppover og framover, mens de bakre dørene åpner oppover og bakover. Det skal ifølge KIA gi bedre tilgang til setene.

En lavarød farge preger interiøret, og en oppadvendt skjerm spenner over hele bredden på frontruten. Føreren har et berøringsskjerm for å kontrollere alt av skjermer. Når sjåføren ønsker at selvkjøring skal overta, beveger rattet seg ut av veien for å maksimere innvendig plass.

Elbilen til KIA kommer heller ikke med ryggespeil. KIA skal utvikle en teknologi som gjør det mulig å merke når føreren ser i speilet som ikke er der, slik at det kommer fram en 180 graders video at utsikten bakover.

Det er usikkert om akkurat denne elbilen noen gang blir realisert som produksjonsklar elbil, men KIA er tydelige på at flere av funksjonene og designet til vil prege framtiden til selskapet.