El-biler er populært i Norge, og i 2019 vil nordmenn få enda flere spennende  modeller å velge mellom, også på bruktmarkedet.D

Disse elbilene er mest søkt mest etter på FINN akkurat nå:

1. VW e-Golf

2. Hyundai Kona

3. Nissan Leaf

4. Hyundai Ioniq

5. BMW i3

Tesla har lenge vært et populært merke blant nordmenn,  spesielt blant dem som er opptatt av elbiler med lang rekkevidde. Populariteten til Tesla falt imidlertid på søkerstatistikken til FINN i 2018 sammenlignet med årene før, og produktdirektør for FINN motor, Eirik M. Håstein,  tror Elon Musks firma vil merke økt konkurranse i 2019.

Flere kjente produsenter satser stort på elbiler fremover. Blant de ivrigste er Volkswagen, som har varslet at de vil lansere 50 ulike elbiler innen 2025.

De siste årene har elbilsalget i Norge føket i været etter at politikerne har fjernet avgifter, samtidig som elbilprodusentene virkelig har kommet på banen med attraktive modeller. Så hvilke elbiler er de fem mest populære blant elbil-kjøperne siden elbilene kom til Norge?

Nettsiden elbilstatistikk, som er koblet opp mot registreringene til Statens Vegvesen sitter med svaret. Helt øverst på elbiltoppen sitter Nissan LEAF med nesten 53 000 solgte elbiler.
Et stykke bak finner vi de tyske bilgigantene Volkswagen og BMW med sin e-Golf og i3, med henholdsvis 35 015 og 22 049 solgte elbiler. Bak de igjen finner vi Tesla Molde S og KIA Soul: