Genesis har nylig lansert sitt nye elbil-konsept som de kaller «Mint». De har sluppet svært få detaljer om elbilen, men de hevder at elbilen vil få en rekkevidde på rundt 320 kilmometer og hurtglading på 350 kW.

Bilprodusenten Genesis er luksusmerket til den langt mer kjente bilmerke Hyundai. Det er ingen konkrete planer om når elbilen skal komme på markedet.

Bilprodusentene legger selv vekt på at dette skal være en elbil for byene med progressivt design.

— Som et merke forstår Genesis progressive designverdier, og Mint Concept styrker denne forpliktelsen fra et tidligere uoppdaget perspektiv,» sier Manfred Fitzgerald, konserndirektør og Global Head of Genesis Brand i en pressemelding.

— Mint tilhører byen, og vi er stolte av å presentere vår utvikling av den ideelle bybilen i New York, forklarte Fitzgerald rett før elbilen skulle vises fram på bilmessen i New York.