I Norge er allerede Jaguar I-PACE en favoritt med 2330 registrerte elbiler på veien, viser tallene til Elbilstatistikk.no. Til og med mars i år var salgstallene til I-PACE i Norge på 912 elbiler. I USA går salget dårlig, med kun 608 solgte I-PACE, skriver fagbladet Motor. Tilsvarende tall for Tesla Model X i USA er på 3850 solgte.

Det betyr at Jaguar fortsetter å prioritere Norge når de velger landene som skal motta ferdigproduserte I-PACE.

– Det vi har gjort over hele verden, er å fordele bilene til markedene som har høyest etterspørsel og lønnsomhet. Så langt har dette vært de skandinaviske landene, sier Dave Larsen, direktør for produkt- og lanseringsplanlegging for Jaguar Land Rover Nord-Amerika, til Green Car Reports.

Under bilutstillingen i New York i påsken ble Jaguar I-PACE kåret til årets bil i verden. Vinneren ble valgt ut av 86 journalister. Allerede har elbilen Jaguar i-PACE blitt kåret til årets bil i Europa og i Norge.