Nå legger Polestar 2 ut på «roadshow» og selskapet tar med seg elbilen til utvalgte byer i Europa, Kina og Nord-Amerika. Dette er for å gi folk sjansen til å se den på nært hold og bli bedre kjent med den.

For de ekstra ivrige så kan man dra over grensa til Gøteborg den 22.-24. mai for å møte selskapet og elbilen. Polestar kommer allerede til Oslo i oktober for å vise den fram til nysjerrige nordmenn.

Polestar 2 skal innom følgende land i 2019:

  • Kina
  • Sverige
  • USA
  • Nederland
  • Belgia
  • Storbritannia
  • Tyskland
  • Norge

Etter annonseringen av at den første Polestar Space vil åpnes i Oslo senere i 2019, annonserer Polestar nå planer om å åpne ytterligere tre Polestar Spaces for å øke merkets dekning i 2020, fortate Volvo i en pressemelding for kort tid siden.

Polestar har valgt at merket også skal etableres i Stavanger, Bergen og Trondheim og representeres av henholdsvis Kverneland Bil, Frydenbø og Nardo Bil. Polestar Space i Oslo kommer Polestar til å drifte selv.

Polestar 2, elbil-produsenten som er eid av Volvo, skal produsere den første elbilen som konkurrerer direkte med Tesla Model 3. Med en offisiell rekkevidde på 500 kilometer, etter den nye og strengere WLTP-målemetoden, pris på rundt 400 000 kroner, firehjulstrekk, 408 hestekrefter og 0-100 km/t på under 5 sekunder, så skal denne gi Tesla en hardere kamp om kundene.

De 12 første månedene vil imidlertid Polestar 2 koste rund 600 000 kroner. Prisen er basert på momsnivået i Tyskland, der den ligger på 19 prosent. Så det er godt mulig at bilen vil bli betraktelig billigere når den kommer til Norge.