Det er Teslas infotainment-system som er rangert som best i bilindustrien av forbrukerne, melder det anerkjent forbruker-magasinet Consumert Report i USA.

Telsa-eierne som deltok i undersøkelsen har gitt systemet hele 86 prosent score, når de har vurder hvor fornøyde de er. Spesielt er det navigasjonen, telefonsamtaler og lyd som utmerker seg blant eierne, skriver Teslarati.

På andreplass i undersøkelsen ligger BMW. Eierne har gitt bilprodusenten en score på 80 prosent for sit infotainment-system. Helt nederst ligger Lexus sitt sytem som kun oppnå en score på 46 prosent.

Når man ser på resultatene for alle bilmerkene i undersøkelsen, så er det «god plass til forbedring», når bare 56 prosent av bil-eierne rapportert at de var «veldig fornøyd» med bilens infotainment, sier Consumer Repost og baserer seg på data samlet fra mer enn 60.000 biler.

Et godt infotainment-system er ikke tregt, og kontrollene er enkle og intuitive. Det er heller ikke for distraherende, sier Consumer Reports når de setter standarden for hva som er viktig i et godt system.