Byton skal ha sikret seg 100 millioner dollar i kapital fra den statseiede, kinesiske bilprodusenten FAW. Byton har et mål om å få inn 500 milloner dollar, noe som vil verdsette selskapet til 2.5 milliarder dollar, melder Bloomberg. Dette er svært gode nyheter for selskapet etter en turbulent april-måned.

Byton bekreftet i april, da etter flere dager med spekulasjoner, at grunnlegger og styreleder i Byton, Carsten Breitfeld, skulle slutte. 

Det var visstnok problemer med finanisering av Bytons planer for det kinesiske markedet som har utløst konflikten i selskapet. Det kan se ut som at avgangen har blidgjort investorene hos den kinesiske bilprodusenten FAW.

I januar i år gjennomført Byton også en rokkering av toppledelsen, der selskapet fikk inn en ny administrerende direktør som overtok for Breitfeld.