Rivian imponerte alle på LA Auto Show november i fjor med sin elektriske pickup og SUV, som de kaller R1T pickup og R1S SUV. Nå avslører sjefen i selskapet, RJ Scaringe, at elbilene vil kunne lade hverandre, og at de på denne måten kan dele batterikapasitet seg imellom, skriver nettstedet The Drive, som har intervjuet Rivian-sjefen.

– Du kan også lade Rivian-to-Rivian, som er en fin ting. Du kobler de to kjøretøyene og så kan de gi deg noen elektroner, uttalte Scaringe i interjvuet.

Bilen er ventet å få en rekkevidde på over 640 kilometer fra et batteri på 180 kWh, med flere mindre batterier også tilgjengelig. Null til 100 km/t skal gå på rundt tre sekunder. Påstått kundelevering skal starte i slutten av 2020.

Bilprodusenten har tidligere annonsert at R1T elektrisk pickup truck vil ha en startpris på $ 69.000, og R1S SUV vil starte på $ 72,500.

I likhet med Tesla-biler, vil disse prisene bare gjelde for basismodellene med mindre batteripakker (mindre rekkevidde), men de bilene vil ikke være tilgjengelig fra starten av. Dette er viktig å merke seg, siden Rivian også har lovet biler med massive batteripakker og over 600 kilometer rekkevidde.

Rivian introduserte for kort tid siden sin konfigurert camping-versjon av sin R1T pickup til deltakerne på festivalen Overland West i Flagstaff, Arizona