De 21 utrolig tynne skjermene er ment som en humoristisk vri for å svare på den pågående konkurransen om hvem som kan produsere bilen med størst skjerm”, sier Ralph Kluge, General manager for interior design i Kia Motors Europe.

Skjermene som KIA har plassert rett under forntruten, ligner på mange måter grepet det nye elbilselskapet Byton tar med sin el-SUV Byton M-BYTE. Den bilen skal ha en spektakulær 48 tommers skjermen helt i fronten. 

Kia Motors viste nylig sin nye helelektriske konseptbil, ‘Imagine by Kia’, på Geneva International Motor Show. «Imagine by Kia» er merkest første helelektriske firedørs personbil, og leveres med en batteripakke som lades med induksjon.

Bilnettstedet Motor1 hevder at konsept-designet er hvordan endelig produksjonsklar elbil blir seende ut. Det er en kjent sak at konseptbilen vanligvis ser ganske så annerledes ut enn bilen som faktisk ruller ut av fabrikken til slutt. 

Luc Donkerwolke, design-sjef i KIA, mener vi vil se resultatet av designet ganske så snart.

— Jeg ser ikke noe som egentlig ikke er mulig, fortalte Donkerwolke nettstedet Auto Express om Imagine’s utseende.Bilen er med hensikt designet så den ikke passer inn i de definerte bilkategoriene, og kombinerer elementer både fra en kraftig SUV, en sportslig familiebil og en praktisk og romslig crossover. 
-Bildesign handler om å begeistre og å få hjertet til å slå litt raskere, og det er ingen grunn til at dette ikke også skal gjelde elektriske biler”, sier Gregory Guillaume, Vice President Design for Kia Motors Europe.

-Det er gøy å se nok en elbil fra Kia her på messen i Genève», sier Irene Solstad, Adm. Direktør for Kia i Bertel O. Steen. «Selv om nok ikke eksakt denne bilen kommer i produksjon, sier den litt om hva Kia tenker fremover av mulig designretning. Kia satser stort på elektrifiserte drivlinjer, og kommer med mange nye modeller de nærmeste årene.