I morgen lanseres nye Renault ZOE, og nå går spekulasjonene om hva som kommer fra den franske bliprodusenten.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Renault ZOE er en av Norges mest populære elbiler, med nesten 11 000 registrerte på norske veier. Nettstedet Electrive mener det er sannsynlig at den nye versjonen elbilen vil få en forbedring av rekkevidde fra dagens 300 kilometer til 390 kilometer målt etter WLTP.

Den elektriske motoren vil også få en forbedret ytelse fra 88 til 100 kW, og batteriet vil øke fra 41 til 52 kW. I tillegg vil ladeeffekten øke til 100 kW. I tillegg skal interiøret få en oppgradering og det er mulig elbilen får større touchskjerm. Men, alt dette må tas med en stor klype salt, ettersom det hittil er spekulasjoner.

Selskapet vil selv ikke bekrefte eller avkrefte noe som helse før lanseringen. Men, det som er sikkert, er at i morgen vil vi få vite mer om den oppgraderte ZOE.