Nye og helektriske e-2008 kommer med en elektrisk motor med 136 hestekrefter og 260 newtonmeter. Batteriet er på 50 kWt og rekkevidden er 310 kilometer i henhold til WLTP. Det blir interessant å se hvordan den noe skuffende rekkevidden slår ut når el-SUV’en skal konkurrere for mange elbilmodeller med betraktelig bedre rekkevidde.
Nye Peugeot 2008 er på markedet i Norge i Januar 2020.

Peugeot 2008 blir 14 centimeter lengre enn dagens, og plasserer seg dermed midt i den populære klassen for kompakte familie-SUVer. 

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Peugeots SUV-modeller har vært svært viktige for merket de siste årene. Nå når 2008 kommer som ny modell, og som helelektrisk fra start, er det klart det er ekstra spennende. Vi gleder oss til å tilby en elektrisk kompakt-SUV i det norske markedet og er sikre på at dette er en modell som passer norske forbrukere godt, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot Norge hos Bertel O. Steen.

Lading skjer via veggboks eller opptil 100 kw hurtiglader. Ladetider er fra 5 til 8 timer med veggboks (en-fas eller tre-fas)

For mest mulig effektiv oppvarming så kommer 2008 med varmepumpe. Bilen kan også varmes i forkant av avreise. Alt med lading, batterioversikt og oppvarming har man tilgang til via My Peugeot App.