Det er nettstedet DrivingElectric som har vært så heldig å få prøvekjøre
ŠKODA VISION iV-konseptet (se video lengre ned).

Den helelektrisk Skoda VISION iV fikk sin verdenspremiere for noen måneder siden. Elbilen drives av to elektriske motorer – én på hver av akslene, noe som gir bilen firehjulsdrift. De 306 hestekreftene fordeles etter behov på de fire hjulene, det gir en dynamisk og trygg kjøreopplevelse, for bilen som skal lanseres i 2020.

0-100 er unnagjort på 5,9 sekunder og konseptbilen har en toppfart på 180 km/t. Den imponerende rekkevidden er oppgitt til 500 km ifølge den nye WLTP-standarden. Batteriet har en kapasitet på 83 kWh og kan lades fra 0 til 80 prosent i løpet av bare 30 minutter. Dette gjør VISION iV til en praktisk, men også dynamisk og spennende bil som kan dekke de fleste behovene.

Fra onsdag 19. juni, åpnet Skoda for å forhåndsbestille en plass i bestillingskøen. Ved gjennomført forhåndsbestilling får du tilsendt et kønummer som gjelder forhåndssalget for den produksjonsklare bilen.