Ifølge Tesla-sjef Elon Musk vil deres pickup få en startpris på maksimalt 49 000 dollar, noe som tilsvarer litt i underkant av 430 000 norske kroner. Det er en overraskende lav pris, skriver nettstedet insideevs. Det var i et podcast-intervju at Elon Musk kom med avsløringen.

– Den vil få en startpris på maksimalt 49 000 dollar. Helst mindre. Den kan ikke bli for dyr og det må være mulig å kjøpe en skikkelig bra pickup for 49 000 dollar eller mindre, sa Musk i intervjuet.

Tesla-direktøren har tidligere innrømmet at han gleder seg mest til pickup’en skal komme, og at han elsker designet. I fjor overrasket Musk mange da han sa at Tesla sin pickup vil ha et futuristisk-lignende, cyberpunk, Blade Runner-design.

Elon Musk slapp det første teaserbildet (se øverst i saken) av Teslas elektriske pickup truck, under presentasjonen av Tesla Model Y. El-pickupen skal lanseres senere i år.

Tidligere har Musk hintet om at slepekapasiteten skal knuse konkurrentene, skriver nettstedet Electreck. Dette gjorde han på Twitter, når han latterliggjorde tauekapasiteten til en Dodge Ram og omtalte 5500 kilogram som ynkelig.