Polestar første butikk i Norge, Polestar Space, vil åpnes i Oslo senere i 2019. Nå lyser selskapet ut stillingen som Space Manager/butikksjef i Oslo på Linkdin.

Selskapet søker etter en sjef som deler selskapet visjoner. Som sjef skal du koordinere de ansatte i Polestar-teamet, skriver de i utlysningen.

Selskapet skal åpne ytterligere tre Polestar Spaces i Norge for å øke merkets dekning i 2020, fortate Volvo i en pressemelding for kort tid siden.

Polestar har valgt at merket også skal etableres i Stavanger, Bergen og Trondheim og representeres av henholdsvis Kverneland Bil, Frydenbø og Nardo Bil. Polestar Space i Oslo kommer Polestar til å drifte selv.

Polestar 2, elbil-produsenten som er eid av Volvo, skal produsere den første elbilen som konkurrerer direkte med Tesla Model 3. Med en offisiell rekkevidde på 500 kilometer, etter den nye og strengere WLTP-målemetoden, pris på rundt 400 000 kroner, firehjulstrekk, 408 hestekrefter og 0-100 km/t på under 5 sekunder, så skal denne gi Tesla en hardere kamp om kundene.

De 12 første månedene vil imidlertid Polestar 2 koste rund 600 000 kroner. Prisen er basert på momsnivået i Tyskland, der den ligger på 19 prosent. Så det er godt mulig at bilen vil bli betraktelig billigere når den kommer til Norge.