Alle som forhåndsbestiller en ID. 3 1ST, vil få med 1 års strømforbruk (inntil 2000 kWh). I Norge er det fortsatt gode muligheter for å sikre seg en ID.3 1ST, for levering i 2020

De som forhåndsbestiller en ID.3 1ST vil få et spesialtibud på 1 års kostnadsfri lading ved offentlige ladestasjoner tilknyttet tjenesten We Charge (inntil 2000 kwh). Hurtigladenettverket IONITY vil være blant de kjente ladeoperatørene som vil være tilknyttet We Charge. Flere detaljer om tjenesten We Charge vil komme nærmere lanseringen av ID.3 1ST.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

– Det er med glede vi ser den store interessen for forhåndsbestilling av ID.3 1ST. Norge har fått tildelt et betydelig volum som prioritert marked, og vi har fortsatt tilgjengelig over 50% av volumet. Utleveringene av ID.3 1ST starter i midten av 2020, og alle som forhåndsbestiller ID.3 1ST vil få bilen utlevert i 2020, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen i Norge.

– ID.3 1ST blir riktig spesifisert for det norske markedet, og denne spesialmodellen vil tilbys i tre ulike utstyrsversjoner, sier Edvarsen-Eibak.