Her trekker prototypen på den nye helelektriske pickupen Ford F-150 en vekt på mer enn 450 000 kilo (se video nederst i saken)!

Ti to-etasjes godsvogner fylt opp med 42 Ford F-150 pickuper ble dratt av den nye elektriske prototypen av det som er USAs mest solgte pickup gjennom tidene.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Vekten på lasten var mer enn en million pund (450 000 kilo).*

Ford har allerede bekreftet at det kommer en helelektrisk utgave av F-150.Dette kommer i tillegg til en F-150 Hybrid som kommer for salg neste år.

Flere helelektriske modeller på vei

I 2020 kommer en helelektrisk Mustang-inspirert SUV med en rekordrekkevidde på opptil hele 600 km etter den nye og strenge målemetoden WLTP. En helelektrisk variant av varebilen Ford Transit 2-tonn blir også lansert i 2021.

Investerer 100 milliarder kroner i elektrifisering

Fords investering på over 100 milliarder i elektrifisering innebærer lansering av en eller flere elektrifiserte varianter av alle nye og eksisterende modeller – alt fra 48 volt hybrid, hybrid og ladbar hybrid til helelektrisk. Dette i tillegg til svært drivstoffeffektive bensin og dieselmotorer, for å gi kundene det Ford kaller «power of choice».