21-25. august står elbilen ID.3 1ST utstilt på Bryggetorget ved Aker Brygge. Der får du se eksteriørt og muligheten til å prate med representanter fra Volkswagen.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Elblilandet Norge blir et av de få landene som får førpremieren av ID.3 denne uka. Elbilen vil fortsatt være i kamuflasje, fordi det endelig designet skal vises fram på bilmessen i Frankfurt i september.

Stor interesse

Den 8. mai åpnet Volkswagen for forhåndsbestilling av den nye modellen ID.3 1ST. Hittil skal visstnok over 20 000 i Europa forhåndsbestilt elbilen, og ganske mange av disse er nok nordmen.

Alle som forhåndsbestiller en ID. 3 1ST, vil få med 1 års strømforbruk (inntil 2000 kWh). I Norge er det fortsatt gode muligheter for å sikre seg en ID.3 1ST, for levering i 2020. Endelig pris for elbilen vil bli kjent i september.

Starter produksjonen snart

Produksjonen av ID.3 1ST starter opp i november 2019 og utleveringer starter i midten av 2020. Volkswagen planlegger å utlevere mer enn 100.000 gjennomsnittlig per år av nye ID.3. Spesialmodellen Volkswagen ID.3 1ST vil leveres med et batteri med 58 kWh nettokapasitet (62kWh brutto) og med en estimert rekkevidde på inntil 420 km målt etter den nye WLTP-testsyklusen. Det er forventet at det er denne varianten som blir storselgeren av ID.3.