En helt ny konseptmodell fra Hyundai gir et unikt innblikk inn i selskapets kommende elbildesign under bilmessen i Frankfurt

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Hyundai Motor vil vise sitt helt nye elbilkonsept 『45』 under bilmessen i Frankfurt (10-22. september 2019). Konseptbilen viser selskapets fokus og designretning fremover, og er selvfølgelig et stykke fra hvordan en endelig elbil fra selskapet vil se ut.

Inspirasjon hentet fra 70-tallet

Inspirasjonen til den nye konseptbilen er hentet fra Hyundais første modell på 1970-tallet. 『45』 er en helelektrisk konseptbil, og vil være en symbolsk milepæl for Hyundais kommende elbildesign.

Det nye konseptet fremhever Hyundais fremtidsrettede design, samtidig som det utforsker evolusjonen i Hyundais designspråk ‘Sensous Sportiness’. ‘Sensous’ står for de fremhevede emosjonelle verdiene som kunder opplever gjennom design, mens ‘Sportiness’ implementerer disse verdiene gjennom innovative mobilitetsløsninger.

Verdenspremieren

Hyundai 『45』 vil få verdenspremiere 10. september 2019, under pressedagene på Frankfurt Motor Show. Avdukingen skjer klokken 09.25 i hall 11. Hyundai vil i tillegg vise en rekke fremtidsinnovasjoner innen kjøretøyteknologi, samt integrasjonen av livsstilselementer i STYLE SET FREE. Under denne fanen har selskapet utviklet sin strategi for en brukertilpasset opplevelse om bord i bilen.