Opel Corsa-e debuterer på bilutstillingen i Frankfurt med en startpris på 249.900 kroner. Allerede har flere hundre kunder reservert bilen.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

– Opel Corsa-e vil passe perfekt inn i et norsk marked der stadig flere nybilkjøpere velger en elektrisk bil. Gjennom snart fire tiår har Corsa vært kjent for å levere praktisk og økonomisk fornuftig bilhold til norske nybilkjøpere, den tradisjonen fortsetter vi med den nye elbilen, sier Johnny Danielsen, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

God rekkevidde

Med en rekkevidde på 330 kilometer (WLTP) gir nye Opel Corsa-e god rekkevidde for pengene. Hurtiglading sørger for at batteriet på 50 kWh kan lades til 80 prosent av kapasiteten på 30 minutter.

Elmotoren på 100 kW (136 hk) og et maks moment på 260 Nm, gjør at nye Corsa-e bruker 2,8 sekunder fra 0-50 og 8,1 sekunder til 100.

2019 Opel Corsa-e

Tre utstyrsnivåer

Nye Opel Corsa-e kommer i tre ulike utstyrsnivåer: e-Selection, e-Edition og e-Elegance.

Allerede fra innsteg er Corsa-e godt utstyrt med varmepumpe, normalladeinntak på 7,4 kW og støtte for inntil 100 kW hurtiglading. I tillegg får du standardutstyr som: Automatisk nødbrems med fotgjengeroppdagelse, trafikkskiltgjenkjenning, aktiv filholder, elektrisk parkeringsbrems, oppvarmet skinnratt og 7-tommers berøringsskjerm med støtte for Apple CarPlay og Android Auto.

e-Edition og e-Elegance får normalladeinntak på 11 kW, og de helt nye ECO-LED hovedlys som standardutstyr.

Lys har lenge vært viktig for Opel, og nye Corsa er den første ut i småbilklassen som blir tilgjengelig med de adaptive og blendingsfrie IntelliLux LED-matrix-lysene.

Opel vil begynne å levere elbilen til våren.