Mange gleder seg til Tesla endelig skal vise fram sin helt nye elektriske pickup. På Twitter har nå Elon Musk, sjef i Tesla, avslørt at dette mest sannsynligvis skjer i november.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Slik slapp Musk nyheten på Twitter:

Gleder seg mest til pickup

Musk har tidligere innrømmet at han gleder seg mest til pickup’en skal komme, og at han elsker designet. I fjor overrasket Musk mange da han sa at Tesla sin pickup vil ha et futuristisk-lignende, cyberpunk, Blade Runner-design.

Får overraskende lav pris

Ifølge Tesla-sjef Elon Musk vil deres pickup få en startpris på maksimalt 49 000 dollar, noe som tilsvarer litt i underkant av 430 000 norske kroner. Det er en overraskende lav pris, skriver nettstedet insideevs. Det var i et podcast-intervju atElon Musk kom med avsløringen. 

– Den vil få en startpris på maksimalt 49 000 dollar. Helst mindre. Den kan ikke bli for dyr og det må være mulig å kjøpe en skikkelig bra pickup for 49 000 dollar eller mindre, sa Musk i intervjuet.

Latterliggjorde konkurrent

Tidligere har Musk hintet om at slepekapasiteten skal knuse konkurrentene, skriver nettstedet Electreck. Dette gjorde han på Twitter, når han latterliggjorde tauekapasiteten til en Dodge Ram og omtalte 5500 kilogram som ynkelig.