Allerede neste måned skal Tesla vise fram sin etterlengtede pickup. Dette vet vi så langt om den.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Gleder seg mest til pickup

Tesla-sjef Elon Musk har tidligere innrømmet at han gleder seg mest til pickup’en skal komme, og at han elsker designet. I fjor overrasket Musk mange da han sa at Tesla sin pickup vil ha et futuristisk-lignende, cyberpunk, Blade Runner-design.

Musk bekreftet for få dager siden at lanseringen fortsatt blir i november, men har ikke uttalt hvilken dato det blir på.

Får overraskende lav pris

Ifølge Tesla-sjef Elon Musk vil deres pickup få en startpris på maksimalt 49 000 dollar, noe som tilsvarer litt i underkant av 430 000 norske kroner. Det er en overraskende lav pris, skriver nettstedet insideevs. Det var i et podcast-intervju atElon Musk kom med avsløringen. 

– Den vil få en startpris på maksimalt 49 000 dollar. Helst mindre. Den kan ikke bli for dyr og det må være mulig å kjøpe en skikkelig bra pickup for 49 000 dollar eller mindre, sa Musk i intervjuet.

Latterliggjorde konkurrent

Tidligere har Musk hintet om at slepekapasiteten skal knuse konkurrentene, skriver nettstedet Electreck. Dette gjorde han på Twitter, når han latterliggjorde tauekapasiteten til en Dodge Ram og omtalte 5500 kilogram som ynkelig.