På et arrangement av Rivians el-pickup R1, viste for første gang selskapet fram en prototype i blå.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Det var på et arrangement for kunder som har reservert el-pickup’en i Seattle at den blå varianten dukket opp. Tidligere har selskapet kun vist den fram i grå og grønn, skriver Elecktrek. En av deltakerne på arrangementet la ut denne videoen av den blå utgaven på YouTube:

Imponerte stort på lansering

Rivian imponerte alle på LA Auto Show i november i fjor med sin elektriske pickup og SUV, som de kaller R1T pickup og R1S SUV

Bilene er ventet å fåen rekkevidde på over 640 kilometer fra et batteri på 180 kWh, med flere mindre batterier også tilgjengelig. Null til 100 km/t skal gå på rundt tre sekunder. Påstått kundelevering skal starte i slutten av 2020.

Avslørte pris tidligere i år

Bilprodusenten har tidligere annonsert at R1T elektrisk pickup truck vil ha en startpris på $ 69.000, og R1S SUV vil starte på $ 72,500. Tidligere har administrerende direktør i selskapet Rj Scaring i et intervju med greentechmedia avslørt mer om prisene til Rivian-elbilene.

I likhet med Tesla-biler, vil disse prisene bare gjelde for basismodellene med mindre batteripakker (mindre rekkevidde), men de bilene vil ikke være tilgjengelig fra starten av. Dette er viktig å merke seg, siden Rivian også har lovet biler med massive batteripakker og over 600 kilometer rekkevidde.

Rivians administrerende direktør innrømmer i intervjuet at bilprodusenten ennå ikke har gitt ut prisinformasjon for langdistanse-kjøretøyene. Men han gjør det klart at her vil Rivian tilby varianter som starter under $ 90.000 (ca. 775 000 norske kroner).

Foto: Skjermdump