Mercedes bekrefter at den ikoniske G-klassen skal bli elbil.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Det var på en kongress i Berlin at styreleder i Mercedes-Benz, Ola Källenius, bekreftet at G-klassen skal bli helelektrisk.

Twittret nyheten

Det var Sascha Pallenberg, digital-sjef i Daimler (eier av Mercedes-Benz), som Twittret nyheten fra konferansen:

G-klassen til Mercedes er kjent som biler med store uslipp og en dedikert tilhengerskare, selv om de er priset høyt. Hittil vet vi lite om den elektriske G-klass, utover at Mercedes-Benz har bekreftet at den kommer.

Satser stort på elbiler

Hittil er det el-SUV’en EQC fra Mercedes som du finner på norske veier. I tillegg har Mercedes tidligere vist fram konseptelbilen EQA, som er i kompaktbilsegmentet. De har også vist fram konseptet EQV, som er en såkalt flerbruksbil.