Mange e-tron-eiere har hatt store problemer med Audis e-tron-app. Det har skapt stor frustrasjon blant elbileierne.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Problemet til elbil-eierne har vært at de ikke har hatt mulighet til å forvarme, styre lading og tidsur gjennom app. I tillegg har de ikke kunnet stole på låsestatus og plassering av elbilen, ifølge tek.no, som omtalte saken først.

Kudene raser

«Er såååååååå drittlei!!!! Minusgrader og isete bil», skriver et medlem i Facebook-gruppen «Audi e-Tron Owners Norway».

Flere andre i gruppa har også vist sin misnøye med både Audi og app’e i gruppa. Men nå melder Audi at de har rettet feilen.

– Feilen du viser til er nå rettet. Den skyldtes utfordringer med en server sentralt i Tyskland, noe som dessverre medførte noe nedetid i appen. Etter rettingen fungerer appen nå som normalt, skriver kommunikasjonssjef i Audi, Morten Moum, til Tek.no.