Du kan få 200 km i rekkevidde til omtrent 150.000 kroner.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Dacia er kjent som lavprisbiler, og det er Renault som eier merket. Signaler fra Renault er at Dacia sin elbil skal prises billigere enn VW e-up!, Seat Mii og Skoda Citigo, skriver nettstedet Motor. Det betyr at Dacia sin elbil vil havne på omtrent 150.000 kroner.

Kommer i 2020

Dacia sin elbil vil være en versjon av Renault sin K-ZE. Den kommer trolig i løpet av 2020. Batteriet skal være på 26,8 kWt og det vil gi en rekkevidde på rundt 200 km, skriver Motor.

Konkurransen kan nok bli tøff for Dacia. Både Seat Mii og Skoda Citigo har en rekkevidde på 265 km og koster bare noen titusener mer. Uansett blir det har konkurranse om kundene framover i dette elbil-segmentet.

Foto: Renault.