Tesla skal designe og bygge sin første elbil i Kina som skal selges over hele verden.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Det amerikanske elbilselskapet skal bygge et nytt designsenter i Kina, og søker i disse dager etter ansatte. Disse vil være med å lage og designe en helt ny elbil for verdensmarkedet, skriver nettstedet Electrek.

Det var under et arrangement i Kina tidligere i år at Tesla-sjefen slapp nyheten:

– Jeg tror noe som ville være superkult ville være å lage et Kina design- og ingeniørsenter for å faktisk designe en original bil i Kina for hele verden. Jeg tror dette blir veldig spennende. Jeg tror Kina har noe av den beste kunsten i verden, og jeg tror det er noe som vil bli verdsatt på verdensbasis. Jeg tror det bør gjøres, og vi skal gjøre det, sa Elon Musk, for kort tid siden.

I forbindelse med utlysningen av nye jobber i Kina, så slapp Tesla også denne designskissen av det som i framtiden kan bli deres første elbil designet og produsert i Kina:

I jobbutlysningen står det at: «Tesla leter etter fremragende designtalenter for å lage originale Tesla i kinesisk design. Selskapet søker de med dristige ideer og ønsker også de som ikke er bildesignere, siden de nye designerne ikke bare vil designe vanlige biler».

Foto: Tesla