Det blir på bilmessen i New York i april at elbilen skal vises fram.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Konseptet for el-SUV’en ID.4, som blir kalt for CROZZ, ble vist fram tilbake i 2017. Nå skriver nettstedet Electrek at ID.4 skal vises fram på bilmessen New York Auto Show, som foregår fra 10.-19. april.

Tidligere har Volkswagen-sjefen i USA, Scott Keogh, gått ut med en pris på rundt 365 000 kroner for deres neste elbil ID.4.

Allerede i midten av 2020 starter Volkswagen utleveringen i Norge av dere første elbil fra ID-familien, nemlig ID. 3. Den helelektriske ID-familien kommer med en rekke elbiler de neste årene – og neste ut blir ID.4

Kommer med el-SUV

Volkswagen har allerede avslørt at de skal lansere en el-SUV i 2020, og framover kommer det en elbil hver sjette måned. Neste elbil ut fra Volkswagen blir basert på I.D CROZZ-konseptet.

ID.4 vil bygger på samme grunnmur som ID.3, og du vil med stor sannsynlighet kunne velge mellom tre ulike batteripakker, som maksimalt vil gi en rekkevidde på rundt 500 km.

Foto: Volkswagen

Startpris på 365 000

Sannsynligvis vil det være modellen med bakhjulsdrift og en rekkevidde på rundt 400 km som du vil få til den rimeligste prisen på 365 000 kroner, skriver nettstedet Motor.

Er du villig til å legge på rundt 100 000 kroner, kan du nok få 100 km i ekstra rekkevidde, og samtidig få elbilen levert med firehjulsdrift og hengerfeste.

Tøff konkurranse

El-SUV-markedet kommer til å bli særdeles tøft de neste årene. Skoda, Volvo, Ford, Tesla kommer alle til å kjempe om kundene med el-SUV’er i omtrent samme prisklasse og med omtrent samme ytelser. Det skal bli spennende å se hvem som går av med seieren de neste årene.

Foto: Volkswagen.