Torsdag kveld møtte nærmere 350 ivrige Polestar-interessenter og kunder til et eksklusivt arrangement i Oslo for å møte CEO av det ettertraktede elbilmerket Polestar, Thomas Ingenlath. 

Kvelden var en heder til den norske elbilkunden, og ga ivrige deltagere muligheten til å stille selveste sjefen spørsmål om den kommende helelektriske Polestar 2.

– Norge er et av de aller viktigste markedene i verden for oss, og det er derfor en selvfølge at vi vier tid til å møte norske kunder, sier Thomas Ingenlath, CEO av Polestar. 

Stor interesse

Norgessjef, Alexander Hørthe, gledet seg stor over besøket og sa at interessen for å delta på arrangementet har vært enorm.
– I utgangspunktet hadde vi sett for oss en mer intim samling, men interessen fra norske kunder og interessenter har vært så stor at vi måtte utvide arrangementet slik at så mange som mulig skulle få plass. På et tidspunkt måtte vi si stop, smiler Hørthe.

Mange nordmenn på plass. FOTO: Polestar

Polestar-sjefen åpnet kveldens arrangement ved å ta deltagerne med bak kulissene på utviklingen av Polestar 2. Han viste private bilder fra egen telefon som ga innblikk i Polestar 2s reise fra første skisser og ideer til det endelige resultatet.

– Norge er det eneste landet vi gjennomfører et slikt arrangement, og det er viktig for oss at nordmenn får anledning til å bli enda bedre kjent med oss, legger Ingenlath til.

Arrangementet fant sted i Oslo, men etter sommerens roadshow av Polestar 2 har interessen spredt seg utover hovedstaden, og Polestar hadde derfor satt opp en live video stream fra arrangementet.

– Norge er et land med store avstander og det er viktig for oss at vi når ut til alle som ønsker å være en del av Polestar-familien. Nærmere 1000 mennesker fulgte arrangementet via livestream, forklarer Hørthe. 

– Reservasjonene konverteres fra og med i dag

Kveldens deltagere kunne på forhånd sende inn spørsmål til CEO Thomas Ingenlath, designer Maximilian Missoni, ingeniør Hans Pehrson og salgsjef Mike Whittington.

Kveldens Q&A åpnet med det mest populære spørsmålet fra publikum; når vil konvertering fra reservasjon til reelle bestilling skje? Til det kunne Ingenlath gledelig meddele at fra og med samme dag som arrangementet (16.januar 2020)  ble de første 300 reservasjonene i Sverige og Norge konvertert til reelle bestillinger.

– De kundene som har forhåndsreservert først vil prioriteres i konverteringsprosessen, slik at det blir rettferdig, avslutter Ingenlath.

Foto: Polestar