Nissan merker den økte konkurransen, og kjører en kampanje der de kutter prisen med 48.000 kroner for LEAF.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

– Vi følger hele tiden nøye med på det som skjer i markedet. Nå er konkurranse-situasjonen slik at vi har valgt å kjøre en kampanje på Leaf som gir kundene en fordel på 48.000 kroner sammenliknet med prisene vi har hatt tidligere, sier informasjonssjef Knut Arne Markussen i Nissan Norge til Dinside.

Med kampanje-prisen får du nå LEAF med 40 kWh-batteriet som gir 270 km i rekkevidde fra 239.900 kroner. Eller du kan legge 309.900 kroner på bordet for LEAF e+ med 60 kWh-batteri og 385 km i rekkevidde.

Totalt er det solgt neste 60 000 LEAF i Norge siden elbilen kom til Norge. Det gjør den til tidenes mest solgte elbil her til lands.

Nissan kommer framover til å merke den økte konkurransen, selv om de har kuttet prisen. Til nøyaktig samme pris får du også en Hyundai KONA med 480 km i rekkevidde, som i tillegg er godt utstyrt og med langt kortere leveringstid enn tidligere.

Det blir spennende å se om Nissan LEAF vil klare å hevde seg i 2020 i et langt tøffere elbil-marked enn det har vært tidligere.