Vi trenger flere journalister og skribenter med på laget.

Vi trenger flere flinke folk med på laget for å dekke alt det spennende som skjer. Det kommer en haug med nye elbiler, og innen 2025 har regjeringen en målsetting om alt nybilsalget skal være helelktrisk.

Elbilnyheter.no har store ambisjoner om å bli det viktiste nettstedet for elbiler. Det betyr en større satsing på journalistikken – og vi trenger din hjelp!

Trenger ikke erfaring

Du trenger ikke ha mye erfaring, Vi søker alle som kan tenke seg å bidra med innhold til vårt nettsted. Vi tror det aller viktigste er at du har en interesse for elbiler. Vi hjelper deg med resten.

Skriv gjerne noen linjer om hvorfor du ønsker å bidra til nettavisen, og hva slags stoff du ønsker å dekke. Klarer du minst en sak i uka, så vil vi gjerne at du sender oss en epost.

Søknadsfrist: Snarest

Stillingen er ubetalt.

Søk: Send en epost til peter.tryggestad@elbilnyheter.no, hvis du har spørsmål eller ønsker å bidra som skribent/journalist.

Om elbilnyheter.no: Nettavisen ble opprettet i januar 2019. Lesertallene har vokst raskt, og vi ligger i dag på rundt 50 000 sidevisninger i måneden. Vi har nesten 7000 følgere på Facebook, og over 3000 i gruppen vår på Facebook.

Vi er den største elbil-nettavisen på Facebook.

Nettsiden tjener ikke penger per i dag.