Hyundai Motor Norway lanserer nå lastekroker for elbilene Kona Electric og IONIQ Electric. Dette er høyt etterspurt ekstrautstyr som er tilgjengelig for alle som eier en Kona eller IONIQ.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Hyundais populære elbilmodeller får nå viktig nytt utstyr i form av mulighet for lastekrok. Dermed blir både IONIQ Electric og Kona Electric mer praktiske for kundene.

Får lastekrok

Kona Electric får en lastekrok som er beregnet på 100 kg vertikal last, slik at man eksempelvis kan frakte sykler på et sykkelstativ, eller få enda mer plass til bagasje med en lasteboks. I tillegg får biler produsert fra mars 2020 ved fabrikken i Tsjekkia mulighet for å trekke 300 kg hengervekt.

For IONIQ Electric tilbys en lastekrok som har tillatt 65 kg vertikal last. Det gjør at man også på denne modellen kan laste et sykkelstativ eller annet ekstrautstyr som er kompatibelt.

– At vi nå kan tilby lastekroker på våre populære elbiler er veldig gode nyheter for våre kunder. Dette er utstyr som har vært etterspurt lenge, og som Hyundai Motor Norway har jobbet i lengre tid med å få på plass, sier produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai.

– Mer attraktive biler

– Dette bidrar til å gjøre både IONIQ og Kona Electric til enda mer attraktive biler i markedet, og vi mener dette er utstyr som gjør at våre allerede populære elbiler blir aktuelle for en stadig større kundegruppe.

Lastekrokene er tilgjengelige for alle utgaver av IONIQ Electric og Kona Electric, og kan monteres tilbakevirkende på alle biler. Det betyr at det ikke bare er nye kunder som nyter godt av det nye utstyret.

Lastekrokene kan bestilles og monteres hos autoriserte Hyundaiforhandlere i Norge.