Det mener hvert fall Opel-importøren i Norge om el-SUV’en som kommer til Norge tidlig i 2021.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Teaser for el-SUV’en:

– Nye Mokka vil være en perfekt bil for det norske markedet. Den viser klart hva Opel har blitt, og hva vi ønsker å være i fremtiden, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

Produksjonen starter i høst

Andre generasjon Mokka er helelektrisk, produksjonen starter på senhøsten og de første kundene får bilene sine tidlig neste år.

Når andre generasjon Mokka introduseres har den mistet X-en, slik at navnet er det samme som da den debuterte i 2012. Den gang imponerte den kompakte SUVen fra Opel med et robust utseende og stor kjøreglede.

Nye Mokka har tatt med seg sitt kompakte ytre og kombinert det med et design som er mer progressivt og moderne. Resultatet er en bil som trives like godt i byen som ute på landeveien, enten du velger Mokka som elbil eller med forbrenningsmotor.

Sannsynlig rekkevidde

Opel har ikke bekreftet hva rekkevidde blir, men det er sannsynlig at den får et batteri på rundt 50 kWh med en rekkevidde på rundt 30 mil. Det samme som Peugeot e-2008 har, og som også har samme eierkonsern, PSA-gruppen.

Fortsatt kamuflert

Selv om nye Mokka fortsatt er kamuflert, er det lett å legge merke til det korte overhenget både foran og bak – helt i tråd med Opels designfilosofi.

Innvendig fortsetter Opel med sin «detox» av førermiljøet og sørger for at nye Mokka tar neste steg på veien mot et renere designuttrykk. Både fører og passasjerer kan nyte godt av et helt nytt digitalisert interiør.