Det forventes lansering i 2022.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Kan bli en bestselger

Familie -SUV-er er populære, og det forventes stor etterspørsel også i de nærmeste årene. Porsche Macan har blitt en bestselger i hele verden, særlig i USA og Kina, og det har den vært i flere år. Derfor er det stor sannsynlighet for at dette også vil gjelde elbilutgaven av Macan. 

Erstatter fossil-utgaven

Porsche har signalisert at den elektriske utgaven av Macan etter hvert helt vil erstatte bensin- modellene, men nye signaler fra Porsche tyder på at de i en periode også ønsker å selge både de fossile utgavene og el-modellene parallellt.

Samtidig har Porsche ambisjoner om at ca. halvparten av modellene de produserer skal være elbiler eller hybrider i 2025.
Audi og Porsche har inngått et samarbeid om plattformen som den nye Macan skal bygges på. PPE (Premium Platform Electric) som den kalles, er nyutviklet og bare tiltenkt brukt til produksjon av elbiler.