Koronaviruset fører til at Polestar 2 blir forsinket.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

– Vi har stor respekt for at mange har ventet lenge og gleder seg veldig til å hente sin nye Polestar 2, og vi gleder oss veldig til å endelig se bilen på veien. Vi kan ikke gjøre annet enn å beklage at leveringen blir noe utsatt og de problemene dette medfører for enkelte, sier Alexander Hørthe, daglig leder i Polestar Norge.

Årsaken til forsinkelsen er koronaviruset.

Så mye blir den forsinket

De første kundene i Norge vil få elbilen senest i august. Kundene vil bli kontaktet to uker før Polestar 2 er klar for levering. Polestar har oppgitt følgende måneder for levering i Norge, og det er verdt å merke seg at dette er datoer for seneste levering av elbilen, ifølge Polestar:

  • Opprinnelig: Juni. Nå: August
  • Opprinnelig: Juli. Nå: August-september.
  • Opprinnelig: August. Nå: September-oktober
  • Opprinnelig: September. Nå: September-oktober

 Vi fått mange tilbakemeldinger om forståelse for situasjonen vi befinner oss i, og det er vi takknemlige for. Produksjonen av Polestar 2 går som planlagt, men grunnet situasjonen verden befinner seg i opplever vi dessverre noen komplikasjoner med transport fra fabrikken og til lokale markeder, forklarer norgessjefen.

Prisen forblir den samme, bekrefter Norgessjefen til DinSide.